Ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00, subota: 9:00 - 17:00

Usluge i kapaciteti

Upoznajte se sa čitavim spektrom stručnih usluga i kapaciteta u našoj bolnici

Dionin hirurški tim nudi širok opseg plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih usluga, uz korišćenje savremenih tehnika. Diona je specijalizovana za estetske procedure koje podrazumevaju podmlađivanje lica i tehnike zatezanja lica, vrata, čela, estetskih korekcija donjih i gornjih kapaka, oblikovanje tela različitim vrstama liposukcija i zatezanja kože stomaka i tela, uvećanje, smanjenje i rekonstrukcije dojki, uvećanje zadnjice i nogu, estetske i funkcionalne operacije nosa, uklanjanje raznih vrsta kožnih i mekotkivnih benignih i malignih tumora.

Diona vam omogućava najnovije estetske i hirurške metode sa različitim vrstama radiotalasa, lasera i ultrazvukova. Naše profesionalno i visoko obučeno osoblje licenciranih plastičnih hirurga, anesteziologa, medicinskih sestara i administrativnog osoblja pomoći će vam da odaberete proceduru koja vam najviše odgovara.


ANESTEZIJA

Glavni zadatak našeg odeljenja anestezije je da obezbedi da svaka hirurška intervencija bude izvedena što bezbednije i komfornije i da vaše celokupno iskustvo u našoj bolnici bude prijatno.

Pacijentima nudimo proveren, uspešan i siguran koncept anestezije “spavaj-budi se-gotovo!”

Bolnica “DIONA” predstavlja izvanrednu hiruršku ustanovu za obavljanje bezbedne i diskretne plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Naša bolnica je u potpunosti opremljena za izvođenje svih vrasta operacija - od malih do opsežnih, u uslovima lokalne anestezije, analgosedacije i opšte anestezije.

Naš tim je sastavljen od obučenih i priznatih anesteziologa koji su specijalizovani za najnovije i napredne tehnike anestezije, postoperativnu negu i kontrolu bola.

Proces je podeljen u 4 koraka:

  • Preoperativni anesteziološki pregled na kome se utvrđuje zdravstveno stanje pacijenta pre operacije i planira personalizovana anestezija na osnovu dobijenih rezultata;
  •  Sam proces anestezije pri kom primenjujemo različite tehnike zavisno od procedure kojoj se podvrgavate;
  • Postoperativni period oporavka, gde se oporavak prati od strane anestetičara i medicinske sestre;
  • Postoperativna kontrola bola, poslednji korak tokom boravka pacijenta kod nas

Opseg usluga

  • Planiranje perioperativne nege i objašnjavanje podležnih anestetičkih procedura
  • Postoperativna kontrola bola
  • Periduralna analgezija i blok anestezija
  • Ambulantna anestezija
  • Analgosedacija

POSTOPERATIVNA NEGA

Protokoli medicinskih sestara u postoperativnoj nezi su jasno definisani i vođeni tako da obezbede potpunu sigurnost pacijenta. Postoji strog metod odabira novih sestara u bolnici “Diona”. Sve sestre prolaze četvoronedeljni program obuke kako bi se obučile za sprovođenje bezbedne sestrinske nege. Sestre se obučavaju od strane edukatora sestara, kliničkih instruktora i supervizora. Sestre imaju sistem izveštavanja koji se strogo poštuje kako bi se osigurao kontinuirani proces poboljšanja kvaliteta. Sve sestre su licencirane i propisno obrazovane, i vladaju engleskim jezikom.


MEDICINSKA ETIKA

Zdravlje pacijenta je prioritet naše bolnice. Etički komitet bolnice „Diona” kontroliše kvalitet i sprovođenje nege pacijenta, primenjujući medicinske procedure i uvođenje nove tehnike i tehnologije u proces lečenja i nege pacijenata.


OPREMA

Bolnica „Diona“ poseduje vrhunsku medicinsku opremu kako bi obezbedila najviše i najbezbednije standarde nege pacijenata. Ovlašćeni servisi redovno održavaju opremu i proveravaju električnu ispravnost i funkcionalnost iste.