Ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00, subota: 9:00 - 17:00

Politika privatnosti

Bolnica DIONA - Politika privatnosti

Na web servisu Specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DIONA” (nadalje: bolnice DIONA), dostupnom na adresi www.diona.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži informacije o vrstama podataka koje prikuplja i beleži web servis bolnice DIONA i objašnjenje o načinu kako se koriste.

Ako imate dodatna pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i Opšta uredba o zaštiti podataka (GDPR)

Mi smo upravljač podacima vaših podataka.

Pravni osnov bolnice DIONA za prikupljanje i upotrebu ličnih podataka opisanih u ovoj Politici privatnosti zavisi od ličnih podataka koje prikupljamo i specifičnog konteksta u kojem prikupljamo informacije:

  • Bolnica DIONA mora da sklopi ugovor sa Vama
  • Dali ste dozvolu bolnici DIONA za obradu podataka
  • Učestvujete u medicinskim / istraživačkim aktivnostima bolnice DIONA
  • Obrada Vaših ličnih podataka je u pravnom interesu bolnice DIONA
  • Bolnica DIONA mora da se pridržava zakona

Bolnica DIONA zadržava Vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti. Zadržaćemo i koristićemo Vaše podatke u onoj meri u kojoj je to neophodno da bismo se pridržavali naših zakonskih obaveza, rešavali sporove i sprovodili naše politike.

Ako ste rezident Evropskog ekonomskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite da budete informisani koje lične podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sistema, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima, imate sledeća prava na zaštitu podataka:

  • Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o Vama.
  • Pravo na ispravku.
  • Pravo na prigovor.
  • Pravo ograničenja.
  • Pravo na prenos podataka
  • Pravo na povlačenje pristanka

Log Datoteke

Web servis bolnice DIONA sledi standardnu proceduru korišćenja log datoteka. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete web lokacije Web servisa. Sve hosting kompanije rade ovo za potrebe analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni u log datotekama uključuju: adrese internet protokola (IP), tip pregledača, provajdera Internet usluga (ISP), pečat (timestamp) datuma i vremena, stranice sa referencama / izlazima i, možda, broj klikova. Ovi podaci nisu povezani sa bilo kojim informacijama koje mogu lično da vas identifikuju. Svrha informacija je vezana za analizu trendova, administriranje web sajta, praćenje kretanja korisnika unutar samog web sajta i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i Web Beacons

Kao i bilo koja druga web lokacija, Web servis bolnice DIONA koristi „kolačiće sesije“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija vezanih za stranice na web lokaciji kojima je posetilac pristupio, ili ih je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“.

Politike privatnosti

Nezavisni serveri ili mreže (koji pripadaju trećim stranama) mogu da koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-beacon-a, koji se koriste u njihovim linkovima koje se pojavljuju u web servisu bolnice DIONA, a koje se otvaraju direktno u pregledaču korisnika. Oni automatski beleže Vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za prilagođavanje sadržaja koji vidite na web lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da web servis bolnice DIONA nema pristup ovim kolačićima, koje koriste nezavisni servisi, niti ih kontroliše.

Politike privatnosti trećih lica

Politika privatnosti Web servisa bolnice DIONA se ne odnosi na druge web lokacije. Stoga vam savetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Politikama privatnosti ovih nezavisnih sadržaja. Ovi dokumenti mogu sadržati podatke o njihovoj praksi i uputstva o tome kako da se onemoguće određene opcije.

Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača. Detaljnije informacije o upravljanju kolačićima pomoću određenih web pregledača mogu se naći na odgovarajućim web lokacijama samih pregledača.

Politika privatnosti Online

Naša Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naših web lokacija (pod domenom diona.rs) u vezi sa informacijama koje se dele i / ili prikupljaju upotrebom web servisa bolnice DIONA. Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van ovog online servisa (u okviru domena diona.rs), ili putem kanala koji nisu ne pripadaju ovoj web lokaciji (tj. koji nisu u okviru domena diona.rs).

Pristanak

Korišćenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.