Ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00, subota: 9:00 - 17:00

Naš tim

Naš tim je posvećen stalnom unapređenju usluga i procedura tako da i strani pacijenti mogu da imaju poverenja u usluge koje im se pružaju u našoj bolnici. Mi pružamo vrhunsku pažnju pacijentima, ne samo u pogledu udobnosti već prvenstveno u pogledu nege i bezbednosti.

Dr Velibor Kostić

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na teritorijama Srbije i Brazila, kao i dugogodišnji član Diona tima.

Sa više od 20 godina iskustva u ovoj branši uspeo je da dostigne status jednog od najboljih domaćih i internacionalnih hirurga i vlasnika tri privatne bolnice za estetsku hirurgiju u Brazilu.
Pod obukom svog mentora João Francisko Valle Pereira (dr Xanico) stekao je znanje sa kojim je postao dobitnik brojnih nagrada od kojih su najistaknutije nagrada Prof. Ivo Pitangy i Nemer Chedid, brazilski hirurzi sa dubokim tragom u svetskoj plastičnoj hirurgiji.
Takođe, 2006. godine dobio je nagradu na brazilskom kongresu plastične hirurgije za svoj rad iz oblasti rinoplastike.
Aktivan je član brojnih međunarodnih kongresa i naučnih skupova, kao i Brazilskog udruženja plastičnih hirurga (SBCP), Američkog udruženja plastičnih hirurga (ASPS), Internacionalne konfederacije plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga (ICPSRA) i Internacionalnog udruženja estetskih hirurga (ISAPS).

Zakažite konsultativni pregled u bolnici Diona, kod dr Valibora Kostića i dovedite svoj izgled do savršenstva!