Ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00, subota: 9:00 - 17:00

Naš tim

Naš tim je posvećen stalnom unapređenju usluga i procedura tako da i strani pacijenti mogu da imaju poverenja u usluge koje im se pružaju u našoj bolnici. Mi pružamo vrhunsku pažnju pacijentima, ne samo u pogledu udobnosti već prvenstveno u pogledu nege i bezbednosti.

Mr sci. med. Dr Svetlana Vesanović

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije i jedan od saradnika bolnice Diona.

Dr Svetlana Vesanović je diiplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1994. god. i stekla zvanje doktora medicine. Obavezan lekarski staž obavila je u Kliničkom centru Srbije i KBC Zvezdara.
Dr Vesanović je sa najvišom ocenom završila specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije, 1999.godine, na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Vojno-medicinske akademije.
Specijalizantski staž provela u Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Vojno-medicinske akademije, Kliničkom centru Srbije, KBC Zvezdara i Ortopedskoj bolnici Banjica u Beogradu.
Dr Vesanović je posebno istaknuta u poljima estetskih poduhvata presađivanja kose i drži poziciju jednog od najboljih hirurga u Srbiji koji obavljaju ovaj vid intervencije.
Od velikog je značaja prepustiti se pravim stručnjacima u cilju estetskih korekcija.

Bolnica Diona Vam omogućava da uz pomoć naših stručnjaka na prijatan i bezbedan način dovedete svoj izgled do savršenstva!