Ponedeljak - petak: 8:00 - 20:00, subota: 9:00 - 17:00

Radno vreme službi

  • ponedeljak - petak 8.00 - 20.00h
  • subota 9.00 - 17.00h

Iskoristitie akcije ovog meseca!


PRP: 150e | Biorevitalizacija: 90e

Hemijski piling: 40e | Mezoterapija: 60e

O nama

O nama

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “DIONA” nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračarskom platou. Zgrada bolnice, koja je usko specijalizovana za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, predstavlja primer najmodernijih zdravstvenih ustanova evropskih i svetskih standarda 21. veka i kao takva, stoji rame uz rame sa vodećim svetskim bolnicama.

Detaljnije

Naša vizija

Standardizovana “copy-paste” estetska hirurgija koja daje iste rezultate odredila je naše stalno nastojanje da kao estetski hirurzi budemo drugačiji od ostalih, stalno tragajući za lepotom kao individualnom i specifičnom. Svaki pacijent ima pravo na sopstvenu operaciju, svaki ima unikatnu individualnost i lepotu i kao takve moraju se sačuvati.

NAŠ TIM

Naš tim je posvećen stalnom unapređenju usluga i procedura tako da i strani pacijenti mogu da imaju poverenja u usluge koje im se pružaju u našoj bolnici. Mi pružamo vrhunsku pažnju pacijentima, ne samo u pogledu udobnosti već prvenstveno u pogledu nege i bezbednosti.

 
 

 

Ugodno iskustvo pri prijemu pacijenata

Svako prijatno iskustvo započinje prijatnim sastankom u prijemnom odeljenju. O tome se brine naše ljubazno osoblje.

Želite konsultaciju za Anti-aging?

Naši stručnjaci će Vas uputiti u dobrom pravcu

Zakažite konsultaciju